21-11-2022 12:38 PM – rediģēja 21-11-2022 12:40 PM
Hey kopienas draugi!
Nu jau kādu laiku visiem ir brīvi pieejami visi jaunie salokāmie telefoni, kā arī austiņas un pulksteņi. Kopš jauno ierīču prezentācijas ļoti gaidīju kādu no viņām uz testu un beidzot arī sagaidīju. Šoreiz pat nevis vienu, bet uzreiz visu ekosistēmu - Fold4, Watch5 un Buds2 Pro. Šeit būs gan apsakts vairāk par Buds2 Pro, par pārējām ierīcēm uzrakstīšu atsevišķi un mēģināšu šeit salikt attiecīgās hipersaites
Jāsāk ar to, ka no visām trim ierīcēm, šo man diemžēl sanāca iztestēt vismazāk, bet iztestēt sanāca.
Man ļoti patīk pats austiņu dizains, kas nu jau kādu laiku nav mainījies un es domāju, ka pagaidām varētu arī nemainīties, tas ir kompakts un ērts arī ja austiņas lieto ilgāku laiku.
Prezentācijā apsolītā skaņas kvalitātes uzlabojumi bija jūtami. Ar šīm austiņām tiešām var justies, kā atrodoties kādā koncertā. Skaņa ir patiešām perfekta. Savienojas ļoti ātri un ja vajag pārslēgties uz kādu citu ierīci, tas notiek momentā. Noteikti ir jāpiemin apkārtējo trokšņu slāpēšanas funkcija, kas pilda savu darbu uz visiem 100%, bet ar to jābūt tiešām uzmanīgiem, jo ja patīk klausīties mūziku tā patiešām skaļi, kā man, tad tiešām nedzird pilnīgi neko, kas notiek apkārt
Ir uzlabota arī šī funkcija, kas padara mūziku klusāku, kad tu sāc runāt, tagad viņa ir atsaucīgāka, ja patīk dziedāt līdzi dziesmām, tad labāk to izslēgt
Pašas darbības ar austiņām ir kļuvušas arī atsaucīgākas, vairs nav jāpieskarās vairākas reizes, kamēr trāpi uz īstās vietas, lai, piemēram, pārslēgtu dziesmu. Manā testa laikā ar šo nebija vispār nekādu problēmu salīdzinot ar iepriekšējām austiņām, ko izmantoju.
Kopumā ļoti labi nostrādāts produkts, kur es tiešām nezinu vai ir kaut kas, ko vēl uzlabot. Man ļoti patika Ja nu kādam ir kādi vēl jautājumi, tad droši, mēģināšu atbildēt
Atrisināts! Doties uz risinājumu
21-11-2022 04:07 PM
@Krisha112 Tiešām prieks, ka atzinīgi vērtē Galaxy Buds2 Pro funkcionalitāti!
Samsung Community komanda
21-11-2022 04:07 PM
@Krisha112 Tiešām prieks, ka atzinīgi vērtē Galaxy Buds2 Pro funkcionalitāti!
Samsung Community komanda
24-11-2022 12:27 AM
Bija iespēja salīdzināt arī kādu no iepriekšējām buds versijām ?
Es personīgi biju mēģinājis salīdzināt Buds 2 un draudzenes parastos Buds pro. Atšķirību grūti pateikt bija. Vislabāk varēju raksturot, ka skan savādāk, bet ne labāk (labā nozīmē) 😀 Varbūt buds 2 pro ir kādi manāmāki uzlabojumi.
24-11-2022 10:18 AM
Galaxy Buds2 PRO ir viens no maniem labākajiem pirkumiem EVER!
24-11-2022 11:18 AM
@Krawchi Jā, es pirms kāda laika izmēģināju Buds 2, salīdzinot var noteikti teikt, ka skaņa ir daudz labāka un kvalitatīvāka, kā arī manis pieminētā skārienu atsaucība, ka tagad tiešām nav jāmēģina pieskarties vairākas reizes pie austiņas, lai nomainītu dziesmu vai atbildētu uz zvanu
24-11-2022 10:27 PM
Es tos pieskārienus savām beigās atslēdzu. Man brīžiem uznāk sajūta, ka austiņa izkritīs, cenšos mazliet piekoriģēt, pastumt atpakaļ un dziesma nopauzējas. Tik ļoti apnika, ka atslēdzu 😀