Aizvērt

Ko vēlies atrast?

atcelt
Rāda rezultātus vaicājumam 
Tā vietā meklēt 
Vai jūs gribējāt rakstīt šādi? 

Sākotnējā tēma:

Samsung Galaxy Buds2

(Tēma izveidota: 13-07-2022 03:43 PM)
281 Skatījumi
Krisha112
Samsung Members Star ★
Opcijas

Hey, hey! :smiling-face:

Pēc kāda ilgāka laika, pie manis uz testēšanu nonāca Samsung Galaxy Buds2. Zinu, ka nav nekāds jaunais modelis un ir bijuši jau vairāki apskati un testēšanas, bet priekš manis, tā bija jauna pieredze. Šāda tipa austiņas vēl nebiju izmēģinājis, lai gan kad tā padomā, tad tādas pašas jau vien ir, tikai bez vada :face-with-tears-of-joy: Nē, nav gan, šīs bija labākas :winking-face:

20220713_143237.jpgSākšu ar to, ka man ļoti patīk ietvara dizains un kompaktums. Ieliekot bikšu kabatā gan būs redzams tāds kvadtrātains izvirzījums uz āru, bet man tas personiski netraucē. Atverot ietvaru, protams, ieraugam pašas austiņas. Man, uz izmēģinājumu, bija lavandas krāsas austiņas, krāsa man arī galīgi neuztrauca, jo ieliekot ausīs es jau viņas neredzu :face-with-tears-of-joy: Tas, kas man patika, ka katra austiņa atradās uzreiz savā pusē un vienmēr bija viegli saprast, kurā ausī jāliek kura austiņa, kas bieži vien ir neliela problēma ar parastajām vadu austiņām vai lielajām bezvadu austiņām.  Sākumā gan mani mazliet uztrauca vai austiņas turēs ausīs, jo šīs uzlikas bija palikušas tikai vidējā izmērā (paldies par to iepriekšējiem testētājiem), bet viss turējās :winking-face: Pat manai draudzenei austiņas nekrita ārā, lai gan parasti visas krīt, tas arī bija jau labs rādītājs :winking-face:

Nākamais solis bija savienot austiņas ar telefonu, kas bija ātri un vienkārši. Ātri izgāju cauri iestatījumiem visiem ekvalaizeriem un aiziet. Starp citu, savienošana arī ar citām ierīcēm notika nenormāli ātri un pārslēgšanās, piemēram, no datora uz telefonu arī noritēja ātri, tiešām iespaidīgi :smiling-face: Tāpat, lielākoties dziesmu pārslēgšanu vadīju no pulksteņa, kas arī uzreiz saslēdzās kopā un strādāja bez nekādām aizkavēm.

20220713_143300.jpgKad viss bija salikts un uzstādīts, tad jāķeras klāt pie skaņas. Mums katram ir kaut kādi standarti, pēc kā mēs salīdzinam un vērtējām dažādus produktus, man ir lielās JBL ausis, pēc kurām šobrīd vados un šīs mazās austiņas turēja līdzi, par ko biju mazliet pārsteigts :face-with-tears-of-joy: :winking-face: Man personīgi ir dažas dziesmas ar ko pārbaudu visas jaunās austiņas kā viņas skan un tiek galā, man pašam vairāk intresē tieši basi un jāatzīst, ka šie mazie Budi tika galā pat ļoti labi. Skaņa ir kvalitātīva un nav tur nekādi pārspīlējumi vai uz kaut ko ekonomēts. Noteikti novērtēju trokšnu slāpēšanas funkciju, man viņa bija visu laiku ieslēgta un pirmajā vakarā bija iespaidīgi klausīties mūziku un vispār neko nedzirdēt, kas notiek apkārt, pat negriežot baigi skaļi mūziku :face-with-tears-of-joy:

Kad šīs austiņas tika prezentētas, tad man atmiņā ir palicis tas, ka viņām ir trīs mikrafoni, kas ļauj sarunāties zvana laikā arī vējainā laikā. Jāatzīst, ka šo testu nevaru tā pilnvērtīgi novērtēt, jo sanāca vienreiz pazvanīt un parunāt, bet otrā galā mani nevarēja baigi labi dzirdēt, bet tas noteikti bija dēļ tā telefona. Es visu dzirdēju un sapratu :winking-face: 

Vēl jāpiemin skārien funkcijas. Ja godīgi, tad sākumā sajūties, kā tāds aģents :face-with-tears-of-joy: Lai pārslēgtu nākamo dziesmu vai atbildētu uz zvanu, divreiz jāpiesit pie jebkuras austiņas, man personīgi likās, ka no malas tas varētu izskatīties visai amizanti :face-with-tears-of-joy: Tāpēc tā iemesla dēļ. lielākoties izmantoju pulksteni vai telefonu :face-with-tears-of-joy: :winking-face:

20220713_143320.jpgRunājot par bateriju, man problēmu nebija. Brīvi varēju visu dienu klausīties mūziku, ielikt atpakaļ ietvarā un ne par ko nesatraukties :winking-face: Es gan mēģināju sākumā uzlikt ietvaru uz pulksteņa lādētāju, bet ta joks man nesanāca :D:D

Kopumā man ļoti patika šie Buds2, arī ilgāk paklausoties mūziku tā skaļāk, pēc tam nebija sajūta, ka ausis krīt nost vai arī neko nedzirdi. Noteikti perfekts variants kādās sapulcēs vai konferencēs. Lai gan neesmu izmēģinājis citas Buds tipa austiņas, šīs es noteikti ieteiktu visiem :smiling-face:

0 vērtējumi

1 Risinājums

Apstiprinātie risinājumi
Risinājums
arvids
Troubleshooter
Opcijas

Man ar ir Galaxy buds 2 drīz jau būs gads kā izmantoju, laikam pēc trīs mēnešiem😀 Labas līdz ņemamās kabatas austiņas

Skatīt risinājumu oriģinālajā ierakstā

2 Atbildes
Liga_P
Mastermind
Opcijas

Hey, @Krisha112! Paldies par izvērsto apskatu! Prieks, ka Galaxy Buds2 neatstāj vienaldzīgus arī mūzikas baudītājus!🙂

Samsung Community komanda:handshake:

Risinājums
arvids
Troubleshooter
Opcijas

Man ar ir Galaxy buds 2 drīz jau būs gads kā izmantoju, laikam pēc trīs mēnešiem😀 Labas līdz ņemamās kabatas austiņas