Aizvērt

Ko vēlies atrast?

atcelt
Rāda rezultātus vaicājumam 
Tā vietā meklēt 
Vai jūs gribējāt rakstīt šādi? 

Sākotnējā tēma:

Samsung Soundbar Q990D_PR

(Tēma izveidota: 09-09-2024 02:16 PM)
126 Skatījumi
Krisha112
Samsung Members Star ★
Opcijas

Hey, hey! :winking-face:

Pirms gandrīz gada, man bija iespēja notestēt Samsung Soundbar Q990B, par ko biju sajūsmā, kā arī bija daži mīnusi. Šogad notestēju Q sērijas jaunāko modeli - Samsung Soundbar Q990D_PR. Teikšu godīgi, biju vīlies 😞

Samsung Soundbar Q990D_PRSamsung Soundbar Q990D_PR

Dizainiski nekas nav mainījies, salīdzinot ar manis iepriekš testēto modeli. Man pat likās, ka ielikuši to pašu produktu, tikai jaunā kastē. Protams, skaņa ir iespaidīga, jo Dolby Atmos radītā 360 grādu skaņa liek justies, it kā tu atrastos kino teātrī, bet to pašu spēja paveikt arī iepriekšējais modelis. Teikšu godīgi, nezinu, ko savādāku biju gaidījis :winking-face: Varbūt dizainiski gaidīju, ka šī skaņas josla varētu būt zemāka, vai arī ka papildus mazo skaļruņu forma varētu būt savādāka, piemēram, apaļa, kas pat varbūt dotu vēl papildus iespaidīgāku skaņu :winking-face:

Kopumā tests bija labs, bez nekādām lielām izmaiņām. Vēl aizvien uzskatu, ka šāda skaņas sistēma ir piemērotāka lielākām telpām, bet arī mūs apmierināja :winking-face:

Šoreiz tāds īsāks apskats, bet ja nu interesē kaut kas konkrētāks, tad droši rakstāt komentārus :winking-face:

5 Atbildes
Madara_C
Community Manager
Opcijas

Sveiciens, @Krisha112!

Paldies par Tavu apskatu!

"Samsung Community" komanda 🤝

0 vērtējumi
arvids
Troubleshooter
Opcijas

@Krisha112 Basi labi? jumtu  var nocelt?

0 vērtējumi
Krisha112
Samsung Members Star ★
Opcijas
Kopumā ir ok, bet kā jau rakstīju, diži neatšķiras no iepriekš testētā
0 vērtējumi
arvids
Troubleshooter
Opcijas

Man nav gadijies dzirdēt pagaidām nevienu soundbar tapēc prasu, man ir 60w plaukta akustiskās tumbas stereo skaņai un mazākas apkārtējais 5,1 skaņai, tapēc vienmēr skatos jocogi uz to garo skaļruni ko reali tur var ielikt iekšā tādā šaurā vietā, zinu  cik labi mūsdienās mazās pārnēsājamās tumbiņas skan tas joprojām liekās jocīgi, jo labai skaņai  skaļrunim būtu jābūt normāla izmēra , kā kādreiz  radiotehnikas laikos  ar S90

0 vērtējumi
Krisha112
Samsung Members Star ★
Opcijas

Tieši tāpēc man patīk, ka jaunās tehnoloģijas šos mītus grauj un nu jau pietiek pat ar kredītkartes lieluma skaļruni, lai iegūtu kvalitatīvu skaņu :winking-face: