Užverti

What are you looking for?

atšaukti
Rodomi rezultatai 
Vietoj to ieškokite 
Ar turėjote omenyje: 
Eiti į sprendimą IŠSPRĘSTA

Laikrodis nesusijungia su telefonu

(Topic created on: 13-02-2024 06:09 PM)
344 Peržiūros
choshke
Pioneer
Parinktys

Sveiki! Tokia problemėlė. Įsigijau Watch6 porą ir niekaip classic nenori draugaut su Note20 ultra. Ties 80 kažkelintu procentu nustatomas laikrodis- "ryšys nutrūko"... Laikrodis nustatyt jį iš naujo prašė, telefone bandyta žaist su Wearable programa, kol iš naujo įdiegiau. Iš buvusių prijungtų įrenginių prijungt išbandžiau tik BudsLive, kurie prisijungė be jokių kaprizų.

O paprastasis Watch6, prie kito telefono prisijungė irgi be problemų.

Padėkit, gerieji žmonės.

1 Sprendimas

Priimti sprendimai
Sprendimas
choshke
Pioneer
Parinktys

Taigi... Vakarą-naktį tiek informacijos sugėriau, kad diena buvo labai sunki. Nuo smegenų skirtų darbui- likučio forumui kaip suporavau- neliko.

Prisiskaičiau aš visko. Nuo laiko telefone pakeitimo atgalia data iki laikrodžio metimo į sieną. Pabandžiau tik datą pakeist atgal- nepadėjo. 

Sekantis žingsnis kai "ryšys nutrūko" kartot tol kol laikrodis vėl paparšys reset'o ir jam pasikrovus iki Samsung užrašo jį išjungt, o telefone Wearable su pirmiau duomenų ištrynimu pašalint kaip ir tuo pačiu būdu esantį W6 manager. Restartavau. Atsisiunčiau senesnę Wearable versijos apk nei ant laikrodžio dėžutės užrašytos datos, įjungiau laikrodį ir susiporavo. Nusistačiau laikrodį tik neveikė laikrodžio snukučiai. Tada atsisiunčiau iš Gstoria Wearable programą, ji senosios nepakeitė, nes na tai ta juk "nelegali", bet pagaliau susiporavo. Turėjau abiejose programose tą patį laikrodį. Tada tą senesnę versiją ištryniau be duomenų pašalinimo. Perkroviau laikrodį ir visi snukučiai atsirado.

Apie pirmąsias patirtis:

Nuostabu, kad grąžino sukamą rėmelį, dėvėjimo pojūtis - nuostabus.

Be įjungtos "kūrėjų parinktys" ir nesumažinus animacijų iki 0.5 grįžtam į Galaxy S5 laikus.

Naršyklė. Samsung Internet. WTF rimtai. Na WTF šitas kvadratas?! Po pirmų bandymų trinam.

Vakaro prasibėgimas. Naudoju Shealth. "nėra tikslo" su įrašymu. Jus rimtai? Aš robotas, kad taip kampuotai bėgu? Kiaurai per namus, per krūmus. Kelių Samsung W6C neturi.

Liūdniausia, kad iš W5pro neliko .gpx failų įkėlimo.

Kas jų galvoj- aš net nenoriu žinot. Kas dabar ant mano rankos- nesidžiaugiu. Kai 5 potencialai nori būt vienu- gaunasi matot kas.

Dar vėliau papildysiu apie bateriją, gal koks atnaujinimas bus nei '23-11 ar dar kažkas išlys.

Ačiū patarusiems, palaikiusiems.

Žiūrėti sprendimą originaliame pranešime

8 REPLIES 8
Paula_P
Community Manager
Parinktys

Labas,

ar bandei atkurti telefono gamyklinius parametrus ir pabandyti laikrodį su telefonu susieti iš naujo? Jei atkūrus gamyklinius parametrus probema kartosis, atnešk laikrodį į vieną iš Samsung garantinio aptarnavimo centrų.

choshke
Pioneer
Parinktys

Galvojau, bet tai paskutinis žingsnis ką daryčiau, bet panašu, kad teks, nes laikrodis su kitu telefonu veikia.

GytisRepecka
Samsung Members Star ★★
Parinktys

Ar telefone įdiegti visi atnaujinimai? „Galaxy Note20 Ultra“ turėtų turėti „Android 13“ (su „One UI 5“), bet šalia to raginčiau paleisti „Galaxy Store“ programėlę ir patikrinti ar nėra atnaujinimų - „Samsung Accounts“ ir „Wearable“ čia gali turėti svarbų vaidmenį, jei nėra patys naujausi.

Taip pat pačiam poravimo momentui gali būti naudinga telefoną išimti iš dėklo (ypač jei naudojamas su magnetiniu tvirtinimu - ant automobilių laikinklių ir pan.), nors čia lemiamo skirtumo greičiausiai ir nebus 🤔

Samsung Members Stars
choshke
Pioneer
Parinktys

Tiek žinių turiu, viskas visada atnaujinama, o per šiandien kas įmanoma ir liečia šitą porą ir iš naujo perinstaliuota, prieš padarant per Reboot Mode wipe cache partition ir sudėti visi leidimai, kurių nenorėčiau leist. Čia kažkur kažkas pasislėpęs. 

Sprendimas
choshke
Pioneer
Parinktys

Taigi... Vakarą-naktį tiek informacijos sugėriau, kad diena buvo labai sunki. Nuo smegenų skirtų darbui- likučio forumui kaip suporavau- neliko.

Prisiskaičiau aš visko. Nuo laiko telefone pakeitimo atgalia data iki laikrodžio metimo į sieną. Pabandžiau tik datą pakeist atgal- nepadėjo. 

Sekantis žingsnis kai "ryšys nutrūko" kartot tol kol laikrodis vėl paparšys reset'o ir jam pasikrovus iki Samsung užrašo jį išjungt, o telefone Wearable su pirmiau duomenų ištrynimu pašalint kaip ir tuo pačiu būdu esantį W6 manager. Restartavau. Atsisiunčiau senesnę Wearable versijos apk nei ant laikrodžio dėžutės užrašytos datos, įjungiau laikrodį ir susiporavo. Nusistačiau laikrodį tik neveikė laikrodžio snukučiai. Tada atsisiunčiau iš Gstoria Wearable programą, ji senosios nepakeitė, nes na tai ta juk "nelegali", bet pagaliau susiporavo. Turėjau abiejose programose tą patį laikrodį. Tada tą senesnę versiją ištryniau be duomenų pašalinimo. Perkroviau laikrodį ir visi snukučiai atsirado.

Apie pirmąsias patirtis:

Nuostabu, kad grąžino sukamą rėmelį, dėvėjimo pojūtis - nuostabus.

Be įjungtos "kūrėjų parinktys" ir nesumažinus animacijų iki 0.5 grįžtam į Galaxy S5 laikus.

Naršyklė. Samsung Internet. WTF rimtai. Na WTF šitas kvadratas?! Po pirmų bandymų trinam.

Vakaro prasibėgimas. Naudoju Shealth. "nėra tikslo" su įrašymu. Jus rimtai? Aš robotas, kad taip kampuotai bėgu? Kiaurai per namus, per krūmus. Kelių Samsung W6C neturi.

Liūdniausia, kad iš W5pro neliko .gpx failų įkėlimo.

Kas jų galvoj- aš net nenoriu žinot. Kas dabar ant mano rankos- nesidžiaugiu. Kai 5 potencialai nori būt vienu- gaunasi matot kas.

Dar vėliau papildysiu apie bateriją, gal koks atnaujinimas bus nei '23-11 ar dar kažkas išlys.

Ačiū patarusiems, palaikiusiems.

Žilvinas Degutis
Samsung Members Star ★★
Parinktys

Susidūriau su panašia bėda. Naudoju "Galaxy Watch5" su "Galaxu S23 Ultra" ir pabandžiau laikrodį prijungti prie "Galaxy S24+" - nepavyko.

Visuose įrenginiuose instaliuotos naujausios operacinių versijos, visi galimi update. Laikrodį atjungiau nuo S23U (išporavau? galimas toks lietuviškas žodis?🙂 ), S24+ iš pradžių mato laikrodį, pasiūlo poravimo kodą, patvirtinus taisyklių sutikimus - poravimas nutrūksta, išmetamas pranešimas apie negalimą sujungimą.
Bandžiau "Wearable" išvalyti atmintį, atsisiųsti ją iš naujo, atsisiųsti senesnę jos versiją ir atnaujinti iki naujausios - nepadėjo.

Padėjo laikrodžio "Reset". Gerai, kad prieš tai buvau padaręs jo atsarginę kopiją į "Samsung cloud" iš kurio atstačiau visas buvusias programėles ir "Watch faces".

SAMSUNG Community Lietuva
0 Kudos
choshke
Pioneer
Parinktys

Gerai, kad į laikrodžio nustatymus galėjai įeit, tai gal ir tas reset padėjo. O kai mano tik išimtas iš dėžutės nesugebėjo susiporuot, tai žiauriai pikta. Nors ir kas kažkelintą bandymą suporuot laikrodis prašė reset, bet tas nepadėjo. Mintyse nurašinėjau savo jau seną Note20 ultra, bet čia kalba jau eina apie S24+. Tokių kliurkų sau Samsungas neturėtų leist.

0 Kudos
choshke
Pioneer
Parinktys

Neiškentėjau 2jų mėnesių. Padėjau į stalčių. Tai tik gražus daikčiukas ofisiniams. 

Apie dėvėjima jau rašiau, išvaizda, ekranas - nediskutojamai 100. Bet baterija ir visą kitą kas viduj- numuša norą ilgiau jį dėvėt.

Antras, bet paskutinis.

0 Kudos