Užverti

What are you looking for?

atšaukti
Rodomi rezultatai 
Vietoj to ieškokite 
Ar turėjote omenyje: 

Comic Con Baltics 2025 sponsored by Samsung

(Topic created on: prieš 3 savaites)
140 Peržiūros
Nata1i
Troubleshooter
Parinktys
Sveiki, brangūs Samsung Community nariai, 😋

Šiandien ramiai leidau sekmadienį 😄 žiūrėdama serialą, kol mano draugas @Žilvinas Degutis pakeltu balsu patikslino: „Tai kada į Comic Con važiuosi?“ Pažvelgiau į savo Samsung Galaxy Watch 7 lakrodį ir aiktelėjau – jau po 15 valandos... Netrukus prasidės pagrindinė renginio dalis– Cosplay konkurso geriausių kostiumų apdovanojimai!

Pasirodo visiškai pasimečiau sekmadieniniame laike 😲

Greitai įjungiau telefoną krautis greituoju Samsung įkrovikliu ir paruošiau fotoaparatą. Besiruošiant radau savo mėgstamus marškinėlius „Get Ready“, kuriuos gavau kaip lauktuves iš Gamescom renginio, vykusio Vokietijoje. Apie tą renginį labai daug rašė Samsung Members bendruomenės nariai. Buvo įspūdinga!

Kaip pavyzdys - galima paskaityti @Žilvinas Degutis ir kitų Samsung Member Stars straipsnius 😃 labai išsamiai perteiktą renginio atmosfera. 

Deja, pačiame renginyje dalyvauti negalėjau, bet apžvalgos buvo tokios išsamios ir įdomios, kad atrodė, lyg pati ten būčiau dalyvavusi 😅

Kol susiruošiau, apie pusvalandi turbūt, mano Samsung S23 telefonas pasikrovė nuo 20 % iki 85 %, kas man atrodo tiesiog super greitai! Ir aš išskubėjau į Litexpo. Šių metų renginio pagrindinis rėmėjas – Samsung, ir tai labai įspūdingas renginys, kuriame vyko begalė įdomios veiklos.

Eidama iki stotelės susirašiau su @rokasgilys – paaiškėjo, kad jis jau Litexpo, kartu su @7rdy. Labai apsidžiaugiau tokia žinia!

DSC00930.jpg

Atvykus į Litexpo, mane pasitiko Rokas ir mes trumpai apsilankėme prezentacijoje „Netradicinis Jacko Gleesono kelias“ – nuo kultinio vaidmens „Sostų žaidime“ iki gilinimosi į filosofiją ir lėlininkystę.

DSC00884.jpgDSC00885.jpg

Po prezentacijos Rokas surengė ekskursiją po pačias įdomiausias renginio vietas ir parodė, kas kur randasi. 😄

Dalinuosi užfiksuotomis akimirkomis:

Planas - žemelapis

DSC00939.jpg

Apsilankėme Samsung stenduose. 

DSC00888.jpgDSC00892.jpgDSC00897.jpgDSC00899.jpg

Naujausi Samsung Odyssey Televizoriai

DSC00901.jpgDSC00902.jpgDSC00905.jpg

Žaidimų zona:

DSC00907.jpgDSC00909.jpgDSC00912.jpgDSC00914.jpg

DSC00967.jpgDSC00968.jpgDSC00971.jpgDSC00975.jpg

Cosplay apdovanojimai:

DSC00936.jpgDSC00987.jpgDSC00998.jpgDSC01008.jpgDSC01026.jpg

Galima buvo įsigyti Samsung įrenginius su labai didele nuolaida

DSC00932.jpgDSC00944.jpgDSC00956.jpg

Sudalyvavome Renault automobilio konkurse:

20250525_165018.jpg20250525_165442.jpg

DSC00958.jpgDSC00965.jpg

Ačiū draugams ir Samsung Community bendruomenės nariams ir @7rdy ir @rokasgilys už puikiai pralestą laiką 💙

Iki

8 REPLIES 8
rokasgilys
Samsung Members Star ★
Parinktys

Smagu buvo susitikti, @Nata1i ! Tikiuosi, kad renginys paliko gerus įspūdžius. 😊

Kadrai – nerealūs! Norėčiau ir aš taip fotografuoti. 😁

rokasgilys Parašas
Nata1i
Troubleshooter
Parinktys

@rokasgilys renginys paliko labai smagius įspūdžius 🥰, gaila kad lankiausi tik viena diena, mielai sudalyvaučiau visose dienose 😇

Dabar lauksiu Tavo, @7rdy  ir @Žilvinas Degutis apžvalgų 🤩

EddieLTU
Navigator
Parinktys
Gaila, kad Sekmadienį nebuvau. Bent Šeštadienį teko aprodyt kai kam viską iki kol pačiam teko bandyt laimę gauti autografą iš trečio karto.
AliceHirvela
Samsung Members Star ★
Parinktys

It seemed like it was a very nice and exciting event. 🤩🎮🕹

Nata1i
Troubleshooter
Parinktys

It really was! Maybe we’ll meet next time? @AliceHirvela? 🥰

I was only there on Sunday, but the event lasted for three days. Unfortunately, there were very few cosplayers on Sunday... I didn’t manage to catch any photos of the beautiful cosplay costumes.

So next time, I hope I'll have the opportunity to visit all the days of the event! ☺️

AliceHirvela
Samsung Members Star ★
Parinktys

I would have liked to come, but unfortunately I couldn't. There will probably be more events. 😊

7rdy
Samsung Members Star ★
Parinktys

Ačiū už puikų laiką bei tokias profesionalias nuotraukas! 😁 Savo įspūdžiais jau pasidalinau ir aš😉

SAMSUNG Community Lietuva
GytisRepecka
Samsung Members Star ★★
Parinktys

Tai bent - net Vilniaus auto muziejaus eksponatų buvo galima aptikti renginyje 🤓

Samsung Members Stars