dana 09-09-2024 11:59 AM
Nakon updatea softwarea na QE65Q80AATXXH stavke iz izbornika Home/Retail Mode i Rename Chanel su zasivljene (nedostupne) uz poruku "This function isn't available".
Bravo za Samsung na inovativnosti. Naime, sve do tog trenutka mislio sam da nova verzija softwarea popravlja nedostatke i donosi nove mogućnosti tj. da donosi poboljšanje. Prvi put vidim da može i uskratiti ono što si prije imao. Inovativno - mora se priznati.
On-line podrška je bila beskorisna, čak i manje od toga. Od zajednice ne očekujem nikakvu pomoć jer mi ni ne može pomoći pošto je problem "u centrali" tj. glavama Samsungovih inženjera.
Tek toliko da znate da se upgradeom stvar može i pogoršati.
Stoga - nikad više Samsung.
Riješeno! Idi na Rješenje.
dana 28-11-2024 04:06 PM
Poštovani @Viler,
Hvala na vašem upitu!
Razlog zašto su ove funkcije onemogućene je taj što ih korisnici obično ne trebaju. Način rada za maloprodaju (Retail mode) osmišljen je isključivo za prikaz televizora u trgovini, dok je funkcija "preimenovanja kanala" nepotrebna jer se ne može zamijeniti s IPTV-om.
Nadam se da smo odgovorili na vaše pitanje. Ako imate dodatnih upita, slobodno nam se obratite! 🙂
dana 28-11-2024 04:06 PM
Poštovani @Viler,
Hvala na vašem upitu!
Razlog zašto su ove funkcije onemogućene je taj što ih korisnici obično ne trebaju. Način rada za maloprodaju (Retail mode) osmišljen je isključivo za prikaz televizora u trgovini, dok je funkcija "preimenovanja kanala" nepotrebna jer se ne može zamijeniti s IPTV-om.
Nadam se da smo odgovorili na vaše pitanje. Ako imate dodatnih upita, slobodno nam se obratite! 🙂
dana 04-12-2024 10:48 AM
Poštovani Hugo,
ja jednostavno ne mogu vjerovati da ste Vi moderator i to na europskom nivou. Objašnjenje da te funkcije "korisnicima obično ne trebaju" i da se zato ukidaju je nadrealno. Nevjerojatno je da to netko može ustvrditi, a još nevjerojatnije da je to proglasio rješenjem. Montypythonovci bi napravili urnebesan skeč od ovoga, da su još na okupu.
U međuvremenu, što ćemo s onima kojima te funkcije ipak trebaju? Oni koji su kupili taj proizvod zbog toga što, između ostalog, ima i te funkcije? Na osnovu čega ste došli do tvrdnje da one korisnicima ne trebaju? Je li bila neka anketa među korisnicima ili Samsung "prati" svoje TV-e i zna što se najviše koristi, a što ne?
Eto, ja sam uživao pokazivati mogućnosti svog novokupljnog TV-a onima koji su ga prvi put kod mene vidjeli. Materijal koji se "krio" pod Retail modom je ostavljao ljude oduševljenima.
Korisna mi je bila i mogućnost da preimenujem redne brojeve zemaljskih DVB-T kanala pa da u listi nemam redoslijed 1, 2, 3, 56, 99 nego 1, 2, 3, 4. I kažete da je ta funkcija nepotrebna i spominjete IPTV. Ne znam je li vam poznato ali osim IPTV-a imamo mi i stari dobri zemaljski DVB-T program i to u svim europskim zemljama.
Nego, predlažem Samsungu zaokret i prodajnoj politici koji će im nesumnjivo donijeti i veću zaradu. Npr. neka ponudi na tržištu TV sa svim najosnovnijim funkcijama za cijenu koja jest. Napredne funkcija kao Picture Enhanced Settings, Sound Enhanced, External Manager... neka onemogući i neka uvede za njih godišnju pretplatu ili "pay per use" naplatu. To ljudi ionako malo koriste pa zašto će im to "defaultno" omogućavati i tako dizati cijenu proizvoda.
Strah me da ova prepiska ne dođe do ušiju prozvođača automobila pa da ne počnu npr. masovno onemogućavati grijanje prednjih sjedala po mediteranskim zemljama jer se to u tim podnebljima ionako malo koristi. Bez obzira što si to platio i kupio.
Šalu na stranu, ako su vam iz Samsunga sugerirali ono objašnjenje, sve vam opraštam. Ali ako ste Vi uvjereni da je ispravno i logično onemogućiti nekome nešto što je platio i koristio jer, eto, "ljudi to ne koriste", molim Vas nemojte mi pisati više nikakav odgovor. Ostavimo ovo kako jest. Idući TV ionako neće biti Samsung.
Pozdrav
dana 09-12-2024 04:42 PM
Poštovani @Viler,
Hvala što ste podijelili svoje povratne informacije, i iskreno se ispričavam zbog izazvanih neugodnosti. Razumijem vašu frustraciju i cijenim što ste odvojili vrijeme da podijelite svoja mišljenja.
Možete li, molim vas, pojasniti koje specifične značajke ili funkcije trebate iz Retail moda? Željeli bismo bolje razumjeti vaše potrebe i vidjeti možemo li vam pomoći.
Vaše povratne informacije su nam vrlo vrijedne, i radujemo se vašem odgovoru!